Scapă de istoricul bancar negativ

Acoperire națională / Contactează-ne indiferent de orașul în care te afli

Despre Noi

Istoric
Suntem o echipa de avocati, juristi, analisti si consultanti financiari care, începând cu anul 2009, au inceput sa se confrunte si sa solutioneze problemele dificile de drept intampinate de clienti in relatiile sociale si juridice.

Astazi, suntem o companie matura, recunoscuta si responsabila, avand echipe specializate de avocati si consultanti ce stau la dispozitia clientilor nostri, dedicati in fiecare zi nevoilor acestora.

PFA MARCHIDAN MARCEL-NICU 

Detine marca inregistrata pentru denumirea „STERGERE BIROUL DE CREDIT”, aprobat de catre Oficiu de Stat pentru Inventii si Marci din Romania.

Abordare
Ne focusam pe a oferi consultanta juridica utila si practica, adaptata nevoilor clientilor si, mai presus de toate, punem valoare in relatiile de lunga durata cu acestia.

Echipa noastra inseamna totodata servicii de calitate ce insotesc si completeaza deciziile pe care clientii nostri le fac in societate. Pe langa cosultanta si consiliere, noi suntem partenerul dumneavoastra, oferindu-va invitatia de a reveni oricand aveti nelamuriri, intr-un mediu prietenos, atent si flexibil. Ne asumam scopul de a va mentine informat, chiar si dupa solutionarea problemelor, totul pentru a va oferi un serviciu complet.

Echipa
Talentul individual este imbunatatit cand este sustinut de o echipa. Lucrul in echipa asigura performanta de inalta clasa de rezultatele obtinute de noi pentru clienti. 

Misiune
Misiunea noastra este exprimata chiar prin sloganul nostru – E legal e sa fii egal – adica aceea de a contribui la realizarea unei relatii cat mai echitabile intre oameni, atunci cand sunt create dispute juridice. 

Scop
Suntem inspirati de dorinta clientilor nostri de a castiga. Cat timp ne pregatim pentru a ne dezvolta compania, planurile noastre de viitor sunt bazate pe dorinta statornica de a continua in a servi nevoilor clientilor nostri pentru a face performanta.

Prin mijloace legale, ne punem clientii in posturi juridice avantajoase, indiferent de adversar (companii, institutii bancare sau institutii de stat).


Acoperire nationala
Echipa noastra de specialisti isi desfasoara activitatea la nivelul intregii tari, avand experienta in gestionarea situatiilor juridice pentru clienti din toate regiunile Romaniei. 

Avem reprezentanti in regiunile centrale ale tarii, fiind dispusi sa vi sa alature in intelegerea si solutionarea conflictelor de natura juridica intalnite.

Verifică-ți situația

Avem sute de clienti multumiti si eliberati de istoricul negativ din Biroul de Credit

Despre noi

Suntem o societate infiintata din dorinta de a ajuta toate persoanele aflate in imposibilitatea contractarii unui credit bancar, din cauza raportarilor la Biroul de Credit. O echipa de consultanti financiari si juridici va stau la dispozitie si efectueaza toate demersurile necesare in vederea stergerii informatiilor negative din Biroul de Credit si intocmesc toata documentatia pentru contractarea unui nou imprumut.

Misiunea Noastra

Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri o a doua sansa. O a doua sansa de a se redresa financiar, de a incepe o noua etapa, fara griji, fara probleme sau datorii din trecut. Stim ca nu e usor, dar stim ca nu este, in nici un caz, imposibil.

Contact