Scapă de istoricul bancar negativ

Acoperire națională / Contactează-ne indiferent de orașul în care te afli

Imobiliare in rate

Ma puteti ajuta sa iau credit sau o refinantare?

 
Da. Dupa ce efectuam stergerea istoricului negativ din Biroul de Credit, va putem asigura cele mai bune conditii in a va credita sau refinanta. De-a lungul timpului, am selectat cei mai buni brokeri de credit pe care ii putem recomanda in a va oferi conditii favorabile de creditare. Mentionam ca gestionam indeaproape aceasta relatie cu urmatorul creditor, astfel incat sa fie evitata orice situatie care va poate dezavantaja. 
 
Va bucurati astfel de un serviciu complet – va construim conditii favorabile pentru a putea lua credit sau refinantare, iar apoi va ajutam in a gasi solutia optima pentru a efectua aceasta noua creditare de care aveti nevoie.
 

Pot lua un credit imobiliar dupa ce este sters istoricul negativ din Biroul de Credit?

 
Da. In urma deselor solicitari din partea clientilor, am deschis si aceasta oportunitate de acordare a creditelor imobiliare. Astfel, veti putea obtine un credit imobiliar in conditii corecte dupa ce va este sters istoricul negativ din Biroul de Credit.

Verifică-ți situația

Avem sute de clienti multumiti si eliberati de istoricul negativ din Biroul de Credit

Despre noi

Suntem o societate infiintata din dorinta de a ajuta toate persoanele aflate in imposibilitatea contractarii unui credit bancar, din cauza raportarilor la Biroul de Credit. O echipa de consultanti financiari si juridici va stau la dispozitie si efectueaza toate demersurile necesare in vederea stergerii informatiilor negative din Biroul de Credit si intocmesc toata documentatia pentru contractarea unui nou imprumut.

Misiunea Noastra

Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri o a doua sansa. O a doua sansa de a se redresa financiar, de a incepe o noua etapa, fara griji, fara probleme sau datorii din trecut. Stim ca nu e usor, dar stim ca nu este, in nici un caz, imposibil.

Contact